Kappers behandelingen

Wat is een kis treatment?

Bij deze behandeling wordt er gekeken naar de gezondheid van het haar. Haar is opgebouwd uit proteine vocht en mineralen. Door een rektest kan ik precies zien wat het haar te kort komt. Hier pas ik mijn 5 stappenplan op aan. Zodat jij weer met heerlijk gezond haar naar huis gaat. Met de bijpassende shampoo's en conditioners in de salon kunt u het haar thuis ook gezond bijhouden.

Hoe werkt epileren met touw?

Epileren met touw wordt steeds meer gedaan. Op deze manier worden er meerdere haartjes tegelijkertijd uit de huid getrokken. Het voordeel hiervan is dat ook de donshaartjes weg gehaald kunnen worden. Zodat je een heel strak eindresultaat hebt. Ook bij mannen tussen de wenkbrauwen word het vaak toepast.

Wat is een combi behandeling?

Met deze behandeling kunt u zowel de haren laten verven als de nagels bij laten werken. Ideaal zo hebben we meteen 2 vliegen in een klap. Eerst zal ik de nagels vijlen. Zodat ze klaar zijn om er nieuw product op te plaatsen. Hierna zal ik de uitgroei in de verf zetten. Dit moet +/- 35 minuten inwerken. In deze tijd zal ik de nagels weer opbouwen met product. Vervolgens spoel ik de verf uit en gaan we het haar drogen. Eindresultaat: Uitgroei en nagels bijgewerkt. En dat in slechts 1,5 uur. Wat willen we nog meer!

Nagel behandelingen

Wat is Biab?

De Biab is speciaal ontworpen om de natuurlijke nagel te kunnen verstevigen en minimaal te verlengen. Door de stevigheid van het product is het mogelijk om dunne, maar toch stevige nagels te creëren. Ook dringt dit product door tot in de diepte in uw nageplaat, waardoor uw nagels ook van binnenuit worden versterkt. Bij deze behandeling zit de E-manicure inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat je er wel 3 tot 4 weken plezier van hebt. En super strak gelakte nagels hebt.

Wat is Acrylgel?

Acrylgel is een combinatie tussen Acryl en Gel die makkelijk en snel aan te brengen is. Acrylgel heeft de substantie van een gel, maar moet net als een acryl bewerkt worden met een speciale vloeistof. Het product is gemakkelijk aan te brengen! Met de Acrylgel bouw je al in 1 laag een stevige natuurlijke- of verlengde nagel. Ideaal voor degene die in een keer lange nagels willen.

Wat is Gelpolish?

Met Gelpolish kun je minimaal 2 weken genieten van verzorgde gelakte nagels. Je brengt het aan als nagellak, maar het heeft de houdbaarheid van gel. Ideaal!